Bij hpm draait alles om vakmanschap.


De cameramensen van hpm hebben vakkennis, journalistiek inzicht en inlevingsvermogen. Ze zijn zelfredzaam, flexibel en klantgericht.


  • Flexibel

    Onze opdrachtgevers bedienen we snel en 24/7 met passende en waar mogelijk creatieve, maar altijd kwalitatief hoogwaardige video’s of complete journalistieke producties. Onze opdrachtgevers zijn onze ambassadeurs, ze waarderen de proactieve, constructieve en collegiale samenwerking met hpm. Ze vragen ook veel van ons. Iedere dag en ieder moment kunnen ze vragen om ergens in het land of in het buitenland klaar te staan. Dat vereist een zeer flexibele instelling en dat hebben onze cameramensen.
  • Innovatief

    Wij volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet en proberen voorbij de horizon te kijken. Onze opdrachtgevers waarderen ons als vakmensen om wat we kunnen. We luisteren naar ideeën om nieuwe wegen in te slaan, een andere aanpak te kiezen en te investeren in een nieuwe technieken. We volgen onze intuïtie omdat dat ons verder brengt en gestoeld is op een lange ervaring in dit mooie vak.
  • Betrouwbaar

    hpm staat voor passie en professionaliteit. Onze kernwaarden voor onze opdrachtgevers zijn betrouwbaarheid, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, denken in mogelijkheden, efficiëntie, innovatie, kostenbewust en maatschappelijk betrokken. De kernwaarden van ons team zijn verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, flexibiliteit, loyaliteit, samenwerking, vakmanschap.